Gastenboek

Gastenboek

Andre Bakker

Hoi Mon Amour band
Erg jammer dat jullie gestopt zijn,maar ook begrijpelijk,er komt heel wat bij kijk,ik eb in de afgelopen jaren genoten van jullie muziek,de gezelligheid,de grappen en grollen tussen door op het podium,het hoort er ook bij omdat even te gaan doen,maar aan alles komt blijkbaar ook een eind en is er een knoop door gekat dat jullie gingen stoppen tot jullie spijt maar met een goed reden,ik zal er ook aan erug denken aan de mooie momenten,en zal ook dan regelmatig de cd"s of dvd opzetten om even de geheugen op te vrissen,ik wil jullie voor alles bedanken.

1 dag geleden

antoine von hemert

hallo mon amour met antoine.
Wanneer ga je verder muziek maken jullie zal harte jong om te muziek maken jullie The Mon Amour Band jullie kan het? laten we horen of laten we weten van jullie je bent harte fijn vinden jullie door laten gaan.?
als je toch doorgaan muziek opreden in eindhoven of weery dan laat we weten van jullie mon amour dan zeker weten stuurt mij e-mailtje antoinevonhemert@hotmail.nl
dag ik hoop snel zo mogelijjk terug sturen
antoine von hemert uit w.b.c geldrop

5 dagen geleden

kees

hoi Mon Amour

Het was een afscheidsconcert maar jullie maakten er een gigantisch feest van waar het dak van de St Jozef werd afgeblazen. Wat een topavond hebben jullie ervan gemaakt. Enorm respect voor jullie. Wat een topmuzikanten zijn jullie .


Heb jullie vanaf het begin na het stoppen van BZN meegemaakt.Het eerste optreden van jullie wat ik zag was in Zoetermeer (toen nog met Johan Keizer als zanger) bij een openluchtconcert toen gelijk al onder de indruk van jullie muzikaliteit.

Het eerste optreden wat ik daarna zag was met Peter als zanger en (en dat is persoonlijke mening) ik vind dat de band toen echt was zoals die hoort te zijn. De samenzang tussen Linda en Peter is gewoon 100 % perfect en dit in combinatie met het perfecte instrumentale blok maakte dat The Mon Amour Band een band werd die zich kon evenaren (persoonlijk vind ik ze nog beter) aan BZN. (En moet er dan even bij vertellen dat ik vroeger altijd zei een betere band dan BZN komt er niet meer. ) Jullie bewezen het tegendeel !!!


Nu helaas gestopt maar de muziek blijft en zal nooit vergeten worden. Hopelijk nemen jullie het idee van die meneer van de Jozef over en komt er een jaarlijks reunieconcert dat zou echt geweldig zijn,

Voor nu bedankt voor 12 Jaar topmuziek en hoop jullie snel weer op welke wijze dan ook weer te zien en horen.

Groet

Kees1 week geleden

Albertha

Lieve Mon Amourtjes,

Bedankt voor de gezellige muzikale jaren, Heb er van genoten, Jammer dat ik niet bij 1 van de laatste concerten aanwezig kon zijn had jullie graag nog even gesproken, maar ben wel dankbaar dat ik een paar optredens bij heb kunnen wonen, Ik heb zoveel kracht uit jullie positiviteit en jullie muziek gehaald. En blijf dit ook zeker doen. ik wens jullie veel succes toe met alles wat jullie in de toekomst gaan doen, bedankt voor alles jullie zijn toppertjes.
Liefs Albertha

1 week geleden

Ingrid

Beste Mon Amour,We hebben genoten van jullie laatste optreden.We hopen ook dat er volgend jaar een reünieconcert zal komen. We zullen jullie zeker missen.Vele herinneringen zullen in ieder geval blijven.Wel een toevalstreffer,Jack,dat we niet via de Zeestraat naar de Dijk zijn gegaan maar via een andere weg….
Groetjes uit Echt en Geleen

1 week geleden

Richard de vries

Beste Mon Amour Band.Bedankt voor jullie topavond gisteren.Helaas is het voorbij maar hoop dat het volgend jaar tot een reunie concert zal komen.Ik zou zeggen gewoon doen want dit is gewoon geweldig.Ik wens jullie allemaal veel gezondheid en geluk toe en nogmaals bedankt voor al het prachtige werk van de afgelopen jaren.Het ga jullie goed. Groetjes Richard de Vries.

1 week geleden

Lucienne

Lieve Mon Amourleden. Hartelijk dank voor de prachtige muziek waar ik jarenlang van heb mogen genieten.

1 week geleden

INGRID VELERS

Hoi lieve mensen van de Mon Amour band. Na afloop van jullie optreden in Hoogeveen , waar ik ontzettend van heb genoten, heb ik na afloop persoonlijk Jack Veerman gesproken. Byzonder vriendelijke man viel mij op. Nu vanavond jullie laatste optreden plaats vind waar ik eingelijk graag bij was geweest wil ik jullie toch ontzetten bedanken voor de mooie jaren van muziek die jullie mij bezorgd hebben. Ik wens jullie bij deze allemaal veel geluk en gezondheid toe voor de toekomst...en we komen vanuit het oosten van het land zeker nog eens naar Volendam. liefs aan Allen.
Ingrid

1 week geleden

Desiree winters

Live mensen van mon amour ik wil jullie erg bedanken voor 11 jaar dat jullie muziek mij erg blij maakt ik vind het erg jammer dat jullie aan stoppen ik was jullie vannavond een heele mooi avond toe en ik wens jullie aller goeds in jullie toe komst ik blijf voor altijd fan. Ik heb nog een vraag word het afscheidsconcert uit gezonden op de tv .jullie blijven altijd in mijn hart bestaan ikwens jullie veel plezier voor vannavond .veel fan groetjes van Desiree winter uit Teteringen

1 week geleden

Ingrid

Beste Mon Amour,
Nog een week te gaan voor het grote afscheid.We gaan jullie behoorlijk missen.Ik vind het nog steeds jammer dat er geen rekening wordt gehouden voor fans die slecht ter been zijn en fans niet lang kunnen staan.Ik zit me ook af te vragen of de video’s die jullie op youtube hebben gezet erop blijft staan.Het zijn ook mooie herinneringen aan jullie.
9 juni 2018 AFSCHEID MON AMOUR BAND in de St. Jozef.
Zaal open: 17.30 uur Aanvang: 19.00 uur

2 weken geleden